2012. április 6., péntek

"Csendélet"


Tegnap este nagyon elmélyedtem a fűzésben, és reggel az íróasztalomon ez a csendélet fogadott. Nyugtassatok meg: ti is ilyen rendetlenek vagytok?

13 megjegyzés:

 1. Csoki?!:)))))Hasonló a helyzet,de szokott durvább is lenni:))))

  VálaszTörlés
 2. Megnyugtalak.... ez egy rendes íróasztal... :D, nálam ez sokkkkkal rosszabb :D

  VálaszTörlés
 3. Sajnos (vagy szerencsére) nincs külön fűzős helyem. A konyhaasztalon fűzök és ha végzek elpakolom a dobozkámba a kellékeket. Viszont ezen a héten nem voltak a gyerekeim otthon, szóval simán elől hagytam mindent.

  A csokin jót nevettem egyébként! A Milka nálam is nyerő. :)

  VálaszTörlés
 4. Igen... a csoki az valahogy hozzátartozik! :))) Bár lehet, hogy hosszútávon nem kéne!!! :)

  VálaszTörlés
 5. Sajna nekem nincs ilyen kis zugom még, úgyhogy muszáj vagyok elpakolni a gyöngyözés végeztével!:)

  VálaszTörlés
 6. Ilyen csendélet bizony nálam is van! :)) Sőt a fiam egyszer azt is megjegyezte, hogy a gyöngyös asztal miért lehet rendetlen? És az ő asztala nem? Hát ebben bizony igaza volt:))

  VálaszTörlés
 7. Egyszer már én is le fogom fényképezni az asztalomat. Kb. azt a címet kaphatná, hogy - tájkép csata után. Nekem az íróasztalom egyben a gyöngyfűzőhelyem is.

  Tehát szerintem ez egy teljesen normális gyöngyös asztala. A rend úgyis csak addig szokott tartani, amíg az ember hozzá nem foga következő projekthez... :)

  VálaszTörlés
 8. IGEN!!!!!!!!!!!!!!! igaz nem sűrűn és mindig megfogadom hogy minden este rendet teszek de sokszor ez nem sikerül,és reggel engem is ilyen kép fogad!! Nálam gumicukor van az asztalon:)))))))))))

  VálaszTörlés
 9. Nalam annyiban kulonbozik a rendetlenseg hogy a csoki az nem a gyongyok mellett van hanem a felette levo polcon:)))
  Ha megnyugtat teged nalam sokkal nagyon a rendetlenseg a gyongyoskuckomban mert olyan a munkam hogy mindig rohanok...Na jo ...ez olcso kifogas volt ..rendetlen es kesz :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincsen külön helyem a fűzéshez csak tálcák és dobozok és tálcák és tálcák:)) a konyhában már nem is találni belőlük:)))

   Törlés
 10. Oh, igen! Nálam ez rendnek számít :))))), ennél sokkal borzasztóbb csataképet vagyok képes ott tárolni, akár napokig. És igen, a párom néha tőlem is megkérdezi, hogyan tudok így "dolgozni"? Aztán időnként engem is elfog a buzgalom, bekapcsol a Duracell-nyuszi üzemmód és rendet teszek. Ami tart egészen a következő fűzésig :)
  A csoki nekem is tetszik. Talán nekem is be kellene szereznem, hátha jobban megy a fűzés :)

  VálaszTörlés
 11. "Alkotni" csak úgy lehet, ha minden elöl van! Az én asztalom nagyobb, tehát több minden fér ki rá. Mondhatnánk úgy is, hogy nagyobb a rendetlenség :)))) Ha időnként elpakolok, akkor meg nem találok semmit :))

  VálaszTörlés