2012. június 13., szerda

Beads Perles interjú velem! :)

Az a megtiszteltetés ért, hogy Aranxta engem is felkért egy interjúra. Kicsit korainak éreztem, mert én még mindig a kezdő gyöngyfűzők közé sorolom magam, és úgy érzem a nevem eltörpül a sok profi gyöngyös között, akik az oldalon szerepelnek. Reméltem, hogy még várat magára ez a dolog, de ennek ellenére nagyon örülök a felkérésnek, és annak is, hogy ezáltal kicsit jobban megismerhettek. Az interjút itt olvashatjátok: http://beads-perles.blogspot.hu/2012/06/gyongymano.html

10 megjegyzés:

 1. Igen, már láttam és jöttem gratulálni! :) Méghogy kezdő.....nem is!

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok! Szerintem Te már régen nem vagy kezdő :)) A profi inkább igaz :)))) ezért is örülök ennek az interjúnak!

  VálaszTörlés
 3. Gratulálok,szerintem nagyon is ideje volt már.

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok !!!!
  Most végigböngésztem a blogod és nem tudom hogy miről is beszéltél !!!!
  TE kezdő ???!!!
  Profi vagy a javából !!!!!
  Annyira sokféle és aprólékos csodálatos munkád van !!!!
  Ne légy ennyire szerény !!!!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm szépen! :) Talán azért tartom magam még mindig kezdőnek, mert látom magam előtt azt a szintet, ahová el szeretnék jutni a gyöngyfűzésben, de ez egyenlőre még nagyon távolinak tűnik. Rengeteg olyan technika van, amit még ki sem próbáltam, és sokszor rácsodálkozom a Ti munkáitokra, és bevallom őszintén, gyakran úgy érzem, hogy én ezt nem tudnám megfűzni! És ezt abszolút nem érzem szerénységnek, bizony van még mit fejlődnöm! :)

  VálaszTörlés
 6. Örömmel olvastam az interjúdat,picit megkésve,de nagyon gratulálok hozzá:)Ne légy kishitű magaddal szemben,igazán különleges,kreatív alkotó vagy,csodás ötletekkel!!!Így tovább és köszönöm:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valóban nagyon inspirálóan hatnak rám a munkáid! Köszönöm! :)

   Törlés
 7. Ha Neked korán jött, én mit mondjak? Gratulálok hozzá, megérdemled, hogy ebben a sorban légy. Gyönyörűeket alkotsz, szeretem a színhasználatod és irigylem, hogy mész a saját fejed után. Csak így tovább!

  VálaszTörlés